100

CATEVA LUCRURI PE CARE AR TREBUI SA LE STII

Abordare personala cu rezultate demonstrate

Procesul nostru imbina talentul si pasiunea cu disciplina. Te asiguram ca proiectele noastre vor respecta bugetul si deadline-ul stabilit. Acest lucru permite o adevarata transparenta intre noi si client si un flux de lucru simplificat, de la concept la executie. Ne luam angajamentul de a oferi calitate fiecarui proiect, datorita cunoasterii aprofundate a celor mai bune practici interactive, cat si a unui proces bine structurat, construit si dovedit in timp.

EVENIMENTO este agentia de comunicare independenta, care are ca principal obiectiv crearea interactiunilor tangibile, acest proces conducand la angajarea consumatorilor in procesul final de achizitie, cat si la construirea imaginii de brand.

Altfel spus, suntem interesati in gasirea solutiilor cu rezultate imediate in vanzari, performanta fiind unul dintre principalele teluri ale noastre. De aceea, ne-am focusat pe BTL, segment in care ne-am si ultraspecializat.

EVENIMENTO deruleaza campanii de succes si evenimente de tinuta, realizate cu implicare si pasiune. Pentru ca fiecare experienta este un eveniment.

Viziune

Scopul nostru este cel de a-ti oferi instrumentele necesare, menite sa-ti ajute brand-ul sa devina profitabil, stimuland clientii sa achizitioneze produsele. Comunicarea pe care mizam este cea neconventionala, concentrata, care poate genera o rata de succes in timp real.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

+40 745 777 745 / office@evenimento.ro